Erzurum Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdullah DUMAN dan Erzurum' a Teşekkür.
21 Temmuz 2020, Salı

Değerli yol arkadaşım,

Emanetini yüklendiğimiz sağlık çalışanları için, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hak ve adalet yolunda saf tutarak, türlü zorlukları birlikte aşmanın gayreti içerisindeyiz.

Sorunlardan nemalanan, mağduriyetleri ve duyguları kendi çıkarlarına alet etmiş, samimiyetten uzak, siyasi hesapların içerisine hapsedilmiş ve popülist bir anlayışla yapılabilen çürümüş ve köhne sendikacılığı bir kenara iterek üyesini ve sağlık çalışanını merkeze alan bir sendikal anlayışı hep birlikte harekete geçirdik.

Bu anlamda  kurucu genel başkanımız Merhum Mehmet Akif İnan'ın "her eylem yeniden diriltir beni, nehirler düşlerim göl kenarında" dizelerini rehber edinerek kurumlarınlmızda çalışma ortamlarının daha iyi olması için sizlerin sesi olmanın haklı gururunu da yaşadık.

Erzurum Sağlık Sen şubesi olarak her daim tüm teşkilatımızla değerli sağlık kahramanlarımızın yanında olmaya gayret ettik.

Çok şükür ki bir yetki dönemini daha sizlerin gayretli, fedekar ve azimli çalışması ve Allah'ın yardımı ile zirvede tamamladık.

Büyük Sağlık Sen ailesini  4233  üyeye taşıyan başta yönetim kurulu üyelerimizi, ilçe başkanlarımızı, işyeri sendika temsilcisilerimizi ve kadın komisyonumuzu  can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Bugüne kadar her mutlu sonu yeni bir başlangıç olarak kabul edip geleceğe odaklanan genç ve dinamik teşkilatımızla, hizmet sendikacılığı ilkelerimiz doğrultusunda, emanetin hakkını layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Yüce rabbim gayretlerinizi artırsın. Bizleri her daim hak ve hakkın mücadelesi için adım atanlardan eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha yetki sürecinde ortaya koyduğunuz fedakâr çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyor, aileniz ve sevdiklerinizle mutluluklar diliyorum.

Abdullah DUMAN


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :