Sağlık-Sen Erzurum Şubesi'nin İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi
26 Aralık 2021, Pazar

 

 

 

 

 

 

 

 

Sağlık-Sen Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
      Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Baykan, istişarenin önemine vurgu yaptı.
    Baykan, Memur-Sen'in temelini inanç ve istişarenin oluşturduğunu dile getirerek, "Memur-Sen. üyelerine onur, kamu çalışanlarına umuttur. Bu teşkilatın özünde istişare vardır. İstişare yapılmayıp, öneriler dikkate alınmadığında zararın bütün teşkilâtımıza olacağının bilincindeyiz. O yüzden teşkilâtımızın her bireyinin fikri bizim için önemli ve değerlidir" diye konuştu.

      Şube Başkanı Duman: İş Barışını Bozacak Adımlardan Uzak Durulmalı
Sağlık çalışanlarının canla başla çalıştığını fakat alın terinin karşılığını alamadığını söyleyen Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, yapılan fedakarlıkların göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.
Duman,  sağlık çalışanları için ilave zam yapılması gerektiğini söyleyerek, "Doktorundan hemşiresine tüm sağlık çalışanları bir ekiptir. Pandeminin kahramanı olan bu ekibin arasına ayrımcılık sokmak en başta sağlık sistemine zarar verir. Bu yüzden iş barışını zedeleyecek adımlardan uzak durulmalı" dedi.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :